Trekkermonteur/specialist

Word jij onze nieuwe trekker specialist?

Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een specialist in trekkers. Jij bent de monteur die alle aspecten van een trekker wel kan dromen. Je kan bijna met je ogen dicht reparaties aan trekkers verrichten en gaat geen uitdaging uit de weg. Van storing zoeken in elektrische systemen, canbus tot hydrauliek. Jij ziet de uitdaging. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Wil je liever parttime werken? Dit is bespreekbaar. Misschien wil jij net als onze collega Geert naast de werkzaamheden op de boerderij een dag of drie in onze werkplaats werken. Lees hier hoe Geert dit bevalt. Heb jij nog geen ervaring? Bekijk dan de vacature van Leerling Trekkermonteur!

24 – 40

Uur per week

20

Leuke collega’s

Standplaats

Lelystad

Benieuwd hoe je dag eruit ziet?

Je onderhoudt trekkers voor onze klanten, je repareert, je lost storingen op of je optimaliseert een trekker met de nieuwste technieken. Jij kent de aspecten van een trekker en werkt hier graag aan. Je hebt up-to-date kennis van GPS, canbus, hydrauliek en elektronica, moderne dieselmotoren en AdBlue systemen. Juist de complexiteit maakt het werk voor jou nog uitdagender.

Meestal werk je vanuit onze werkplaats in Lelystad, maar het kan ook zijn dat je de bedrijfsbus pakt om naar de klant op locatie te gaan. Je bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en deze te verhelpen.

Je dag start samen met je collega’s met een kop koffie of thee. Vervolgens krijg je rond 08.00u informatie over je werkdag: Ga je de werkplaats in voor onderhoud, start je met een reparatieklus of stap je direct de servicebus in om één van onze klanten op locatie te helpen? Je collega Gerrit praat je helemaal bij en je ontvangt daarnaast alle informatie op je eigen tablet.

Wat verwachten wij van jou?

Met een professionele werkhouding weet jij plezier met passie te combineren. Jij gaat kritisch te werk, je bent niet te snel tevreden en je werkt nauwkeurig. Jij weet alles van trekkers en brengt deze kennis graag over op je collega’s. Je geeft het aan als er aspecten zijn waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Wij helpen je hier namelijk graag bij. En ook niet geheel onbelangrijk: je bent een mooie aanvulling voor onze wekelijkse VRIJMIBO. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

  • Je houdt van techniek en landbouwmechanisatie
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Jij stelt jouw klant voorop, je denkt in oplossingen en vindt nieuwe ontwikkelingen leuk
  • Rijbewijs B(E) heb je in je bezit of je bent bereid dit te halen

  • Je hebt analytisch denkvermogen

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Persoonlijke groei

De kans om je te ontwikkelen binnen je vakgebied

Vrije tijd

Op toerbeurt avond- en weekenddienst, dus ook veel vrije tijd

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Vrijheid

Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse onderdelen. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit twee locaties in Flevoland; Lelystad en Marknesse. Wij zijn in de Flevopolder onder andere dealer van Massey Ferguson, AP, Hardi en Maschio Gaspardo. Als Trekkermonteur ga jij je met name focussen op het merk Massey Ferguson.

Massey Ferguson logo

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, appen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0613169102

r.weevers@weeversnieuwstad.nl