Gazonmaaiers

Het is soms lastig om de juiste keuze te maken voor de grasmaaier die het beste bij u en uw gazon of grasveld past. Voor kleine of grote velden, bij WeeversNieuwstad kunt u hiervoor terecht. Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij de aanschaf van een grasmaaier. Bijvoorbeeld: Wat is de oppervlakte van uw gazon/grasveld? Is het voor particulier of professioneel gebruik? Heb ik een robotmaaier, loopmaaier of zitmaaier nodig? Wilt u een maaier die kan mulchen, vangen, met zijuitworp of een combi? Wel of geen wielaandrijving? Welke breedte van het maaisysteem? En liever een maaier op accu, electrisch, benzine of met een diesel motor aangedreven? Kortom, genoeg om over na te denken. Gelukkig staat onze Tuin & Park specialist Paul Maas voor u klaar met een passend advies.

Robotmaaiers van STIHL

Wij bieden u specifieke kennis, deskundig advies en de bijbehorende service op het gebied van robotmaaiers. Met ons brede aanbod leveren wij u de perfecte robot grasmaaier naar de wensen van u en uw gazon. Kijk gerust eens rond en aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Loopmaaiers

Wie kent ze niet, de loopmaaiers. Te gebruiken in iedere tuin. Door de jaren heen is het aanbod loopmaaiers behoorlijke gegroeid. Zo heb je tegenwoordig keus uit benzine loopmaaiers, accu loopmaaiers en elektrische loopmaaiers. Paul helpt graag bij het maken van de juiste keus!

STIHL zitmaaier

Zitmaaiers

Een zitmaaier is perfect voor het maaien van grote gazons. Met de Toro en Stihl zitmaaiers bent je verzekerd van een perfect onderhoud aan je gras. Om een juiste keus te maken in de aanschaf van een zitmaaier zijn een aantal zaken van belang, zoals: het maaioppervlak, de snijhoogte van de grasmaaier, de inrichting van uw tuin en het gebruiksinterval.