Tuinmachines van STIHL

Lekker in de tuin aan de slag gaan is alleen fijn als je de juiste tuinmachines voor handen hebt. Zonder goede tuinmachines is het bijna niet mogelijk om de tuin bij te werken. Gelukkig hebben wij bij WeeversNieuwstad een groot assortiment aan machines voor in de tuin. Van kettingzagen tot bladblazers. STIHL biedt precies de juiste machines voor de zwaarste taken, niet alleen voor je tuin, maar ook voor landschapsaanleg, landbouw, bosbouw en de bouwsector.

Kettingzagen / motorzagen

STIHL kettingzagen zijn wereldwijd niet alleen populair omdat je voor elke gelegenheid het geschikte vermogen en formaat vindt, maar ook de geschikte aandrijving. Onze modellen op benzine zijn uitgerust met een krachtige maar ook bijzonder zuinige STIHL 2-MIX-motor. Ook beschikt STIHL over zagen op accu. Voor de eigen tuin of professioneel: met de accutechnologie van STIHL kun je elke uitdaging aan en blijf je toch altijd even ontspannen. Van beginners tot professionals: Met zijn ruime assortiment accukettingzagen heeft STIHL voor iedereen de geschikte machine.

Heggenscharen

Elke STIHL aandrijving heeft zijn eigen bijzondere voordelen. Het hangt af van het werk dat je wil aanpakken. Bekijk dus voor je iets aankoopt nauwkeurig wat je precies nodig hebt. Zo weet je zeker welke praktische hulpmiddelen het beste geschikt zijn voor jouw doeleinden. Bij de STIHL heggenscharen en heggenscharen op steel heb je de keuze tussen drie verschillende aandrijvingen: benzine, accu of elektrisch.

Grastrimmer / kantenmaaiers / bosmaaiers

Benzine, accu- of elektrisch? STIHL heeft het allemaal. De STIHL benzinekantenmaaiers bestaan in verschillende varianten en voor heel uiteenlopende toepassingen en omgevingen. We beginnen bij instapmachines om kleinere groene percelen te maaien, gaan naar kantenmaaiers om te gebruiken rondom de woning en de tuin en komen terecht bij de bijzonder krachtige en op de rug draagbare bosmaaiers voor het onderhoud van weiden en landschappen. De lichte en snel inzetbare accubosmaaiers zijn het meest geschikt om onkruid te verwijderen in de omgeving van de woning en in geluidsgevoelige omgevingen.Elektrische grastrimmers zijn heel geschikt als er getrimd moet worden en onkruid moet worden verwijderd, zoals ongewenst groen rondom stenen, plantenbakken of bloempotten en aan de graskanten.

Hoogsnoeiers

Benzine-, accu- of elektrische hoogsnoeiers? In onze winkel kunt u alle varianten bekijken. De STIHL benzinehoogsnoeiers bestaan in de vorm van comfortabele instapmodellen voor het onderhoud van eigen percelen tot de krachtige hoogstam zagen voor fruitbomen en andere professionele taken voor de boomverzorging. Om ze betrouwbare en eenvoudig te starten met weinig krachtinspanning zijn de motoren van de benzinehoogsnoeiers uitgerust met een automatisch decompressiesysteem (4-MIX®-motoren) of met STIHL ErgoStart (STIHL 2-MIX-motor). Benieuwd naar de accu- of elektrische hoogsnoeiers? Bekijk ze op de website van STIHL.

Bladblazers / bladzuigers

Als je regelmatig grote oppervlakten wil verlossen van bladeren en gras, moet je onze benzinebladblazers eens van naderbij bekijken. Door de enorme luchtsnelheden van de benzinemodellen kun je paden of volledige feestterreinen efficiënt en met hoog werkcomfort reinigen.Met onze accubladblazers is alle begin gemakkelijk. Niet alleen vanwege het lage gewicht, maar ook omdat het de stilste modellen van het assortiment zijn. En zo kan je ook in geluidsgevoelige omgevingen altijd de wind uit de juiste richting laten blazen. Of zoek je eerder een bladblazer die je vooral in de omgeving van je woning wil gebruiken? Dan is een van onze elektrische bladblazers waarschijnlijk een goed idee. Een sterke luchtstroom gecombineerd met een aangenaam zacht geluid maakt dat deze modellen het ideale gereedschap zijn voor privégebruikers en in de omgeving van de woning.

CombiSysteem

Het STIHL CombiSysteem wordt vooral gebruikt voor snoei- en trimklussen aan hagen, bomen en de ondergrond. Het is lichter dan het MultiSysteem en ontworpen als draagbaar gereedschap met ergonomisch gevormde beugelhandgreep. Het hart van het systeem is de combimotor, waarbij je afhankelijk van je behoefte en je taak een uitrusting- en vermogensvariant kan kiezen die optimaal bij jou past.