Veegmachines

Veegmachines/veegzuigmachines voor het schoonvegen van vloeren zowel binnen als buiten kleine of grote oppervlakten, duwmodel of zitmodel met het juiste advies van WeeversNieuwstad maak je de beste keuze voor de aan te schaffen machine. Kwaliteit prestatie welke borstelsoort moet er gemonteerd worden en voor welke omstandigheden, WeeversNieuwstad levert de veegmachines of veegzuigmachines van klein tot groot, particulier als professioneel zowel ook rijdende voertuigen voor gemeentelijke schoonmaakwerkzaamheden als bijvoorbeeld winkelstraten schoon te vegen.

Egholm veegmachines

Echolm knik gestuurde werktuigendrager, compact en toch multifunctioneel. Deze Deense werktuigendrager die veel gebruikt word in steden, parken wegen en buitenterreinen , met zijn korte draaicirkel kun je bijna overal terecht. Aanbouwdelen zoals bijvoorbeeld onkruidborstelen, vegen, zuigen, maaien, schuiven etc. Echolm bied comfort , veiligheid met een sterk eindresultaat. Luisteren naar de eindgebruiker is bij Echolm een sterk punt, door deze korte lijnen versterkt het totale Echolm pakket wat zich uitwerkt tot kwalitatief nog betere machines.

DIBO veegmachines

Met DiBO kies je altijd voor kwaliteit, prestatievermogen en gebruiksgemak. Dat zit in het DNA van onze machines. Maar dan heb je nog de specifiekere eigenschappen; is het voor binnen of buiten, wil je manuele of tractiemotoraandrijving, welke borstelsoort zoek je en kies je een duw- of zitmodel? Jij bepaalt. En voor de fine tuning heeft elke machine zijn eigen accessoires en extra’s. Hoe optimaal wil je het hebben?

STIHL veegmachines

Zowel in uw privéomgeving als in kleinere fabriekshallen is een compacte veegmachine het nuttigst: STIHL heeft hiervoor uitstekende veegmachines, die geschikt zijn voor de reiniging van oppervlakken tot 300 m². Ze zijn bijzonder licht en dus eenvoudig te transporteren. De nylonborstels zijn weinig onderhevig aan slijtage, zijn geschikt voor binnen en buiten en reinigen dankzij de zijdelingse uitstekende bezem en de borstelneerhouders ook muren of boordstenen.