Vestigingen in Lelystad en Marknesse

WeeversNieuwstad beschikt over twee vestigingen in Flevoland. Waar in Marknesse zo goed als volledig de focus ligt op de landbouw, houdt de vestiging in Lelystad zich ook bezig met de afdeling Tuin & Park. Binnen deze afdeling worden zowel nieuwe machines verkocht, als onderhoudswerkzaamheden aan deze machines verricht. Wilt u meer weten over de merken die wij voeren? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te bekijken of en hoe ons aanbod overeenstemt met uw wensen. Bel of mail gerust, dan plannen wij een afspraak met u in.

WeeversNieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor professionele gebruikers van landbouwmachines en tractoren. De keuze voor de merken is gebaseerd op een aantal randvoorwaarden. De belangrijkste is dat een fabrikant toegevoegde waarde moet bieden door innovatie en duurzaamheid. Daarnaast moet het passen bij de moderne bedrijfsvoering in ons werkgebied. Het bedrijf heeft een aantal merken aan zich verbonden, waar Massey Ferguson binnen de landbouw als tractormerk de hoofdrol speelt.

Persoonlijke dienstverlening

Wij investeren in langdurige relaties met onze klanten. Onze vakkundige medewerkers staan klanten bij met de juiste adviezen en begeleiding bij aankopen, een flexibele en accurate service en een goede nazorg. Deze focuspunten waarborgen ons streven naar een persoonlijke dienstverlening. We denken met u mee, maar we denken ook vooruit.

Een uitgebreide winkel

In onze uitgebreide winkel vindt u naast onderdelen ook een breed assortiment gereedschappen, onderhoudsmiddelen en veiligheids- en bedrijfskleding. En als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u ook online via onze webshop producten bestellen. Naast de verkoop van hoogwaardige producten, zijn wij met twee gespecialiseerde werkplaatsen uitgerust om snel en vakkundig de meest geavanceerde apparatuur te onderhouden en keuren.

Winkel binnenzijde

Compleet ingerichte werkplaats

Naast de aanschaf van landbouw-, tuin- en parkmachines komen klanten bij ons langs voor diverse onderhoudswerkzaamheden en reparaties. ‘Het is van groot belang dat onze klanten weten dat zij ook na de aanschaf gewoon op ons kunnen rekenen’, legt Tonny Weevers uit. ‘We hebben hierbij de beschikking over maar liefst twee compleet ingerichte werkplaatsen (landbouw en tuin & park) die voldoen aan alle moderne vereisten.’

In onze werkplaatsen zijn hefbruggen, bovenloopkranen, vloerverwarming en een richtbank aanwezig. Daarnaast hebben de monteurs de beschikking over een scala aan test- en meetapparatuur om de kwaliteit te leveren en keuringen te verzorgen waar onze klanten op rekenen. Wij beschikken over de kennis en expertise om uw machine helemaal op maat aan te passen. Dit doen wij indien gewenst ook op uw locatie. Onze servicewagens zijn volledig ingericht met onder andere moderne las- en snijapparatuur.

Veiligheid is een belangrijk thema binnen onze organisatie. Wij werken binnen gestructureerde richtlijnen die de veiligheid van onze monteurs, maar ook onze andere medewerkers, waarborgt. WeeversNieuwstad is VCA-gecertificeerd en mag VCA-veiligheidskeuringen uitvoeren. Dit doen wij volgens de zogeheten VA-keur, voor veiligheidskeuringen op arbeidsmiddelen en machines.

Het onderdelenmagazijn

Het onderdelen magazijn

Het hart van ons bedrijf is het onderdelenmagazijn. Onze vakkundige mensen zorgen voor de juiste onderdelen op de juiste tijd en gewenste plaats. Het computergestuurde voorraadbeheer zorgt voor een optimale beschikbaarheid van onderdelen.

Wij gaan altijd voor tevreden klanten.

Ben jij de volgende tevreden klant?

WeeversNieuwstad B.V. Lelystad
4.6
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Davide LeonardoDavide Leonardo
10:18 07 Feb 22
Goed man leuk
Dick HetsenDick Hetsen
09:12 28 Dec 21
Prima zaak en een leuke werkplaats chef en vriendelijke medewerkertevredenheid.
h wiersmah wiersma
18:59 07 Nov 21
Vlotte actie. Binnen 10 minuten een nieuwe hydrauliek slang
Jan NijmeijerJan Nijmeijer
14:41 08 Oct 20
Goede sevice
Peter JanssensPeter Janssens
18:11 20 Sep 20
Toppers ze hebben veel ervaring en zijn Service gericht, ook erg behulpzaam bij het zoeken naar niet alledaagse oplossingen.?
js_loader
WeeversNieuwstad B.V. Marknesse
4.4
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
a vrielinga vrieling
17:09 14 Aug 21
Laatst een paar hydro koppelingen gehaald netjes geholpen veel voorraad
Sjors OerlemansSjors Oerlemans
09:46 03 Apr 19
Jan van BeekJan van Beek
14:15 16 Feb 19
Alwin NijpAlwin Nijp
15:33 27 Jan 18
Mooi bedrijf
Bart StoffersBart Stoffers
13:03 22 Jun 16
Goede klantvriendelijkheid.
js_loader