Reinigingsmachines

Reinigings machines

Reinigingsmachines kunnen gebruikt worden voor vele schoonmaakwerkzaamheden, om er voor te zorgen dat bv landbouwmachines, stallen, vloeren, gebouwen, bestrating, boten etc. super gereinigd kunnen worden. Dit kan door gebruik van hogedrukreinigers, schrob/veegmachines of stofzuigers.

Bekijk hier de voorjaarsacties van DiBO Cleaning Systems!

Hogedrukreinigers

Professionele hogedrukreinigers, het kan je niet ontgaan indien je bij WeeversNieuwstad de winkel binnen loopt zie je een ruim assortiment Dibo en Stihl machines op voorraad staan, machines met lage of hogedruk / koud of heetwater voor het reinigen van uw machinepark of andere voorkomende schoonmaak werkzaamheden.

De Dibo warmwater reinigers zijn onderhoudsvriendelijk, met hun intelligente automatische uitschakeling met traploze drukregeling , roestvrijstalen branderketel, elektromotor met laag toerental en hierdoor minder slijtage hebben, dit zorgt weer voor een zeer lange levensduur. Ook heeft Dibo de IBH-L hogedrukreiniger ontwikkeld met de 110KW Greenboiler een technologisch hoogstandje dat zorgt voor een lagere uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en economisch brandstofverbruik van wel 18% lager.

Belangrijk om te weten voor het aanschaffen van een hogedrukreiniger. Aansluiting 230 – 400 Volt of brandstofmotor aangedreven. Koud of warmwater hogedrukreiniger Hoeveelheid water (liters/ minuut) wat er nodig is voor lichte of zwaardere reiniging.

Schrobmachines

Met de Dibo schrobmachine of poetsmachine van WeeversNieuwstad kun je super goed, veilig en vlot vloeren reinigen al dan niet met toevoeging van chemicaliën voor kleine of grote vloeren. Nat gereinigd en gedroogd zodat de vloer weer netjes en veilig is. Waar het oa toegepast zou kunnen worden zijn magazijnen, supermarkten, winkels, scholen, sportzalen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, kantines, etc. Deze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, duwmodel waar je achteraan loopt en zeer wendbaar zijn vooral gemakkelijk in de kleine ruimten. Voor de grotere vloeren zijn er verschillende uitvoeringen leverbaar waar op je kunt zitten. Ook is het uiterst belangrijk om te weten welke borstelsoort er het beste bij de schoon te maken vloer past.