Een betrouwbare mini-trekker van Massey Ferguson of Kioti

Bent u op zoek naar een mini-trekker van betrouwbare kwaliteit? Dan bent u bij WeeversNieuwstad aan het juiste adres. Een mini-trekker nodig voor werkzaamheden rondom uw domein, boerderij of misschien wel manage? In ons assortiment vindt u een ruim aanbod van alle Massey Ferguson en Kioti modellen.

Een mini-trekker is een waardevolle hulp bij het onderhouden van grotere grondoppervlakten of bij het houden van kleinvee, paarden en bij de fruitteler waarmee je gemakkelijk werkzaamheden op het land, in de stal, paardenbak of boomgaard kunt uitvoeren. Bijna alle mini-trekkers zijn voorzien van aftakas en hefinrichting en soms ook met voorlader.

Massey Ferguson logo

Massey Ferguson is één van de eerste trekker merken die de wereld heeft veroverd door zijn krachtige en betrouwbare reputatie, deze compact trekkers worden geleverd via WeeversNieuwstad en kunnen dan ook veelzijdig ingezet worden voor verschillende toepassingen. Met zijn comfortabele bedieningspaneel wat alle informatie voor de bestuurder duidelijk weergeeft kan er veilig worden gewerkt. Massey Ferguson staat bekend om zijn krachtig en zuinige motoren Degelijke trekkers voor iedere gebruiker, wat je van een trekker kunt verwachten.

Uitgelicht

De MF M Series

Compact trekkers uit de M-serie zijn eersteklas machines die zijn ontworpen voor gebruikers die meer van hun materieel eisen. Al deze modellen worden aangedreven door beproefde dieselmotortechnologie en worden geleverd met een 12 x 12 powershuttle of een hydrostatische transmissie met drie bereiken.

Kioti trekkers kom je steeds meer tegen. Het zijn trekkers met alles er op en eraan. Bij Kioti werkt men continue aan ontwikkelingen van de motoren die steeds milieu vriendelijker worden. Ook is Kioti bezig met nieuwe innovaties die op trekkers toegepast kunnen worden. Kioti medewerkers werken met passie en trots aan de producten die ze maken. Bij de aanschaf van een Kioti trekker krijg je 2 jaar volledige fabrieksgarantie + 3 jaar op de aandrijflijn, inclusief motor.

Werk met plezier, doe dit met een Kioti trekker van WeeversNieuwstad.