Werken bij WeeversNieuwstad

Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Met ons mechanisatiebedrijf richten wij ons op diverse sectoren. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten.

Bekijk onze vacatures!

Vertegenwoordiger buitendienst

2 vacatures: Lelystad en Marknesse.

Word jij nu al enthousiast om agrariërs te overtuigen voor een Massey Ferguson of één van onze andere mooie merken te kiezen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Monteur Robotmaaiers

1 vacature: Lelystad

Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven monteur voor onze robotmaaiers. Lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteur Tuin & Park

1 vacature: Lelystad

Ben jij een ervaren sleutelaar en lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij WeeversNieuwstad zijn wij namelijk per direct op zoek naar een Tuin & Park Monteur (32-40 uur) voor onze vestiging in Lelystad.

Monteur Landbouw-mechanisatie

3 vacatures: Marknesse, Rutten en Lelystad.

Bij zowel WeeversNieuwstad Marknesse, Rutten als Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een Monteur Landbouwmechanisatie (40u). Je bent een echte techneut met agrarische interesse en werkt graag in teamverband. En net zo belangrijk: je doet dit met veel plezier en vrijheid.

Ben jij van jongs af aan al een echte sleutelaar en lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Dan drinken wij binnenkort graag een kopje koffie met je.