Werken bij WeeversNieuwstad

Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Met ons mechanisatiebedrijf richten wij ons op diverse sectoren. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten.

0
Openstaande vacatures
0
Vacatures in aantocht

Bekijk onze vacatures!

Vertegenwoordiger Landbouw

2 vacatures: Lelystad en Marknesse.

Ben jij klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Wij hebben die uitdaging! Voor uitbreiding van ons team in Lelystad én Marknesse zijn wij op zoek naar een Vertegenwoordiger Landbouw. Stap in een modern, vooruitstrevend en stabiel bedrijf.

Heb jij voldoende affiniteit met de agrarische markt in Flevoland? Lees dan snel verder wat wij bij WeeversNieuwstad te bieden hebben.

Monteur Landbouw-mechanisatie

3 vacatures: Marknesse, Rutten en Lelystad.

Bij zowel WeeversNieuwstad Marknesse, Rutten als Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een Monteur Landbouwmechanisatie (40u). Je bent een echte techneut met agrarische interesse en werkt graag in teamverband. En net zo belangrijk: je doet dit met veel plezier en vrijheid.

Ben jij van jongs af aan al een echte sleutelaar en lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Dan drinken wij binnenkort graag een kopje koffie met je.

Monteur Tuin & Park

Lelystad

Binnenkort online!

Wil je er als eerst bij zijn? Neem dan alvast contact met ons op, wij praten je graag bij.