Tuin & Park Monteur (32 – 40 uur)

Klaar voor een technische uitdaging als Tuin & Park Monteur?

Ben jij een ervaren sleutelaar en lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij WeeversNieuwstad zijn wij namelijk per direct op zoek naar een Tuin & Park Monteur (32-40 uur) voor onze vestiging in Lelystad. Je bent een echte techneut en werkt graag in teamverband. En net zo belangrijk: je doet dit met veel plezier en vrijheid.

32 – 40

Uur per week

20

Leuke collega’s

Standplaats

Lelystad

Wat staat je te wachten als Tuin & Park Monteur?

Als Tuin & Park Monteur houd jij je bezig met service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van tuin- en parkmachines en aanverwante producten, zowel in onze werkplaats als op locatie. Jij bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en deze te verhelpen. Je komt te werken in een team van 5. Bestaande uit 3 monteurs op de service afdeling en een verkoper binnendienst en verkoper buitendienst.

Wat verwachten wij van jou?

Een professionele werkhouding en je weet plezier met passie te combineren. Dat valt mee toch? En ook niet geheel onbelangrijk: je bent een mooie aanvulling voor onze wekelijkse vrijmibo. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

  • Je hebt ervaring met het sleutelen aan machines en motoren;

  • Je beschikt over MBO niveau 3 of 4;

  • Je werkt zelfstandig;

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

  • Je hebt een klantvriendelijke en klantgerichte instelling;

  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Persoonlijke groei

De kans om je te ontwikkelen binnen je vakgebied

Afwisseling

Afwisseling in je werk houdt het leuk. Daarom zorgen we voor een diversiteit aan taken

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Vrijheid

Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad leveren en repareren wij al ruim 25 jaar tuin- en parkmachines, quads en hogedrukreinigers voor zowel de professionele als de particuliere markt. Jij komt te werken in onze vestiging in Lelystad waar de werkplaats en winkel gevestigd zitten. Je wordt onderdeel van een écht familiebedrijf, je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons naast de tuinsector ook op de landbouwsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten.

Tuin & Park machines pand

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, appen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0653493992

weevers@weeversnieuwstad.nl.