Monteur Robotmaaiers (32 – 40 uur)

Word jij onze technische specialist in robotmaaiers?

WeeversNieuwstad is dé specialist op het gebied van tuin- en parkmachines. Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven monteur voor onze Tuin & Park afdeling. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen die dagelijks werken met de nieuwste technologieën om de tuinen van onze klanten in topconditie te houden.

STIHL ROBOTMAAIER MONTEUR

32 – 40

Uur per week

20

Leuke collega’s

Standplaats

Lelystad

Wat staat je te wachten als Tuin & Park Monteur?

Als monteur robotmaaiers ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van voornamelijk STIHL robotmaaiers. Je werkt zowel in onze werkplaats als op locatie bij klanten thuis. Naast het technische werk zorg je voor een uitstekende klantbeleving door duidelijke uitleg en vriendelijk advies te geven.

Je komt te werken in een team van 5 personen. Bestaande uit 3 monteurs op de service afdeling en een verkoper binnendienst en verkoper buitendienst.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan STIHL robotmaaiers.
 • Installeren van robotmaaiers bij klanten thuis, inclusief uitleg en instructie.
 • Diagnose en oplossen van technische problemen.
 • Klanten te woord staan en advies geven over het gebruik en onderhoud van robotmaaiers.
 • Samenwerken met collega’s om de beste service te bieden.

Wat verwachten wij van jou?

Een professionele werkhouding en je weet plezier met passie te combineren. Dat valt mee toch? En ook niet geheel onbelangrijk: je bent een mooie aanvulling voor onze wekelijkse vrijmibo. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

 • Technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van mechanische techniek, voertuigtechniek of landbouwmechanisatie
 • Ervaring als monteur is een pre, maar we staan ook open voor sollicitanten zonder ervaring die een passie hebben voor techniek en bereid zijn om te leren
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Vaardigheid in het stellen van diagnoses, het oplossen van problemen en het uitvoeren van reparaties
 • Zelfstandig kunnen werken en initiatief tonen bij het uitvoeren van werkzaamheden
 • Klantvriendelijk en communicatief vaardig, in staat om op een heldere manier uit te leggen wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Persoonlijke groei

De kans om je te ontwikkelen binnen je vakgebied

Afwisseling

Afwisseling in je werk houdt het leuk. Daarom zorgen we voor een diversiteit aan taken

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Vrijheid

Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad leveren en repareren wij al ruim 25 jaar tuin- en parkmachines, quads en hogedrukreinigers voor zowel de professionele als de particuliere markt. Jij komt te werken in onze vestiging in Lelystad waar de werkplaats en winkel gevestigd zitten. Je wordt onderdeel van een écht familiebedrijf, je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons naast de tuinsector ook op de landbouwsector. Dit doen wij vanuit twee locaties in Flevoland; Lelystad en Marknesse.

Tuin & Park machines pand

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, appen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0613169102

r.weevers@weeversnieuwstad.nl