Monteur Landbouwmechanisatie

Welkom technische topper! Wij kunnen jou goed gebruiken.

Ben jij van jongs af aan al een echte sleutelaar en lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Bij WeeversNieuwstad Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een Monteur landbouwmechanisatie (32-40u). Je bent een echte techneut met agrarische interesse en werkt graag in teamverband. En net zo belangrijk: je doet dit met veel plezier en vrijheid.

32-40

Uur per week

40

Leuke collega’s
(twee vestigingen)

Standplaats

Lelystad of Marknesse

Benieuwd hoe je dag eruit ziet?

Als monteur landbouwmechanisatie houd jij je bezig met service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van landbouwmachines en aanverwante producten, zowel in onze werkplaats als op locatie. Jij bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en deze te verhelpen.

Je dag start samen met je collega’s met een kop koffie of thee. Vervolgens krijg je rond 08.00u informatie over je werkdag: Ga je de werkplaats in voor onderhoud, start je met een reparatieklus of stap je direct de servicebus in om één van onze klanten op locatie te helpen? Je collega Gerrit praat je helemaal bij en je ontvangt daarnaast alle informatie op je eigen tablet. Als Monteur landbouwmechanisatie verveel je je bij ons nooit, je dag zit namelijk boordevol verschillende werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

Een professionele werkhouding en je weet plezier met passie te combineren. Weet je iets niet dan krijg je, zodra het weer kan, alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen. En ook niet geheel onbelangrijk: je bent een mooie aanvulling voor onze wekelijkse vrijmibo. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

  • Je houdt van techniek en landbouwmechanisatie
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Jij stelt jouw klant voorop, je denkt in oplossingen en vindt nieuwe ontwikkelingen leuk
  • Rijbewijs B(E) heb je in je bezit of je bent bereid dit te halen

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Persoonlijke groei

De kans om je te ontwikkelen binnen je vakgebied

Vrije tijd

Op toerbeurt avond- en weekenddienst, dus ook veel vrije tijd

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Vrijheid

Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse onderdelen. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit twee locaties in Flevoland; Lelystad en Marknesse. Wij zijn in de Flevopolder onder andere dealer van Massey Ferguson, AP, Hardi en Maschio Gaspardo. Dit zijn dus ook een aantal van de merken waar jij aan gaat sleutelen.

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, appen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0613169102

r.weevers@weeversnieuwstad.nl