Leerling Trekkermonteur (parttime of fulltime)

Beginnen als Trekkermonteur? Wij kunnen jou goed gebruiken.

Ben jij van jongs af aan al een echte sleutelaar en lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Bij WeeversNieuwstad Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een Leerling Trekkermonteur (parttime of fulltime). Fulltime, naast school of het werk op de boerderij? Zolang je maar een echte techneut bent met agrarische interesse en zin hebt om nog meer te leren over het onderhouden en repareren van trekkers. En net zo belangrijk: je doet dit met veel plezier en vrijheid. Heb jij al ervaring? Dan hebben wij deze passende vacature voor je: Trekkermonteur.

16 – 40

Uur per week

20

Leuke collega’s

Standplaats

Lelystad

Benieuwd hoe je dag eruit ziet?

Als Leerling Trekkermonteur houd jij je bezig met service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de trekkers van onze klanten. Hierin krijg je goede begeleiding van je collega’s. Meestal werk je vanuit onze werkplaats in Lelystad, maar het kan ook zijn dat je de bedrijfsbus pakt om naar de klant op locatie te gaan.

Je dag start samen met je collega’s met een kop koffie of thee. Vervolgens krijg je rond 08.00u informatie over je werkdag: Ga je de werkplaats in voor onderhoud, start je met een reparatieklus of stap je direct de servicebus in om één van onze klanten op locatie te helpen? Je collega Gerrit praat je helemaal bij en je ontvangt daarnaast alle informatie op je eigen tablet. Uiteraard word je geholpen door je collega’s zodat jij zo snel mogelijk doorgroeid tot een ervaren Trekkermonteur!

Wat verwachten wij van jou?

Jij kent de aspecten van een trekker en werkt hier graag aan. Je wilt graag alles leren van hydrauliek en elektronica, moderne dieselmotoren en AdBlue systemen. Met een professionele werkhouding weet jij plezier met passie te combineren. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen. En ook niet geheel onbelangrijk: je bent een mooie aanvulling voor onze wekelijkse VRIJMIBO. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

  • Je houdt van techniek en landbouwmechanisatie
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Jij stelt jouw klant voorop, je denkt in oplossingen en vindt nieuwe ontwikkelingen leuk
  • Rijbewijs B(E) heb je in je bezit of je bent bereid dit te halen

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Persoonlijke groei

De kans om je te ontwikkelen binnen je vakgebied

Vrije tijd

Op toerbeurt avond- en weekenddienst, dus ook veel vrije tijd

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Vrijheid

Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse onderdelen. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten. Wij zijn in de Flevopolder onder andere dealer van Massey Ferguson, AP, Hardi en Maschio Gaspardo. Als Leerling Trekkermonteur ga jij je met name focussen op alle Massey Fergusons.

Massey Ferguson logo

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, appen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0653493992

weevers@weeversnieuwstad.nl.