Test onze STIHL producten
tijdens de testdag op 13 april!

Het is weer de tijd van het jaar om je gereedschap tevoorschijn te halen uit de kelder of het tuinhok. Het is tijd om je gazon, je haag, je bomen en je perken aan te pakken. Het is tijd om weer met trots in je tuin te kunnen werken.

Bij WeeversNieuwstad staan we klaar om je te helpen bij de start van dit nieuwe tuinseizoen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan tuinmachines tijdens onze speciale Testdag op zaterdag 13 april. Hier krijg je de kans om zelf te ervaren welke machine het beste past bij jou en je tuin.

Laat ons je begeleiden bij het kiezen van het juiste gereedschap, zodat je tuinwerk efficiënter en plezieriger wordt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te zorgen voor een prachtige tuin dit seizoen.

Aanmelden is niet nodig, loop binnen wanneer het jou uitkomt!

  • Zaterdag 13 april
  • 10:00u – 15:00u
  • Binnenhavenweg 43, 8211 AA Lelystad

Ben je op zoek naar materiaal dat echt bij je past, maar vind je het lastig om een keuze te maken?

Bij WeeversNieuwstad, jouw STIHL dealer, nodigen we je uit om zelf de kracht van STIHL te ervaren tijdens onze Testdag! Kom langs bij ons in de winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment aan STIHL machines in een ontspannen sfeer.

Tijdens onze Testdag heb je de mogelijkheid om naar hartenlust te testen, zonder enige aankoopverplichting. Bovendien kun je profiteren van aantrekkelijke lentepromoties die we speciaal voor jou hebben. Laat je verrassen door de innovatieve details en de krachtige prestaties van onze machines. Ons deskundig team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte gereedschap voor jouw behoeften.

Robotmaaier afbeelding iMOW

WIN EEN ROBOTMAAIER TER WAARDE VAN €1.999!

Voortaan doe je waar je zin in hebt terwijl je trouwe iMOW® robotmaaier voor jouw gazon zorgt. Kom op 13 april bij ons langs in Lelystad en scan daar de QR code. Vul het formulier in en misschien geniet jij binnenkort ook van automatisch gazononderhoud!

Onze STIHL aanbiedingen