Met de lichte accukantenmaaier FSA 60 R kan je vooral uitstekend langs hagen en rond planten of objecten gras maaien of graskanten trimmen. De efficiënte en borstelloze EC-motor drijft het gereedschap direct aan en levert een constant vermogen tijdens het werk. Door het lage gewicht en een uitgebalanceerd evenwicht van de kantenmaaier kan hij ook langer worden gebruikt. Ook de ergonomische bedieningshandgreep met traploze toerentalinstelling draagt bij aan een uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

Afhankelijk van de concrete klus kan je kiezen tussen drie verschillende snijgereedschappen . Standaard zit er het snijgereedschap STIHL AutoCut C 6-2 bij, met een snijcirkeldiameter van 350 mm. De maaidraad kan je gemakkelijk aanvullen door die met de hand van buitenaf in te voeren in de behuizing. Je kan ook de STIHL DuroCut 5-2 met maaidraad gebruiken of de PolyCut 6-2 met twee kunststof messen. De maaikoppen worden zonder gereedschappen vervangen.

Als je met de kantenmaaier rond obstakels zoals planten, bakken of grote stenen werkt, voorkomt de afstandsbeugel dat er schade ontstaat aan planten en objecten of aan de machine. Met de beugelhandgreep op de robuuste aluminium steel heb je de kantenmaaier goed en veilig in de hand.

Dankzij de stille werking heb je tijdens het werk geen gehoorbeschermer nodig. Dit is ook ideaal voor werken in geluidsgevoelige omgevingen.

  • Krachtige accukantenmaaier voor privégebruikers
  • Ideaal voor het onderhoud van gazons en voor graskanten in de tuin
  • Stil tijdens het werk, werken zonder gehoorbescherming mogelijk
  • Eenvoudig en gemakkelijk te hanteren dankzij beugelhandgreep
  • Praktische afstandsbeugel als bescherming tijdens het maaien rond obstakels

Meer informatie over de STIHL FSA 60 R accukantenmaaier? Check dan de website van STIHL of neem contact met ons op!

  1. De STIHL FSA 60
  2. Informatie over het STIHL AK SYSTEEM