Schoonmaker / Schoonmaakster (8 – 12 uur)

Ben jij een ster in schoonmaken?

Ben jij een ster in schoonmaken en steek jij graag de handen uit de mouwen? Mooi! Wij zijn op zoek naar een Schoonmaker / Schoonmaakster om ervoor te zorgen dat onze klanten en collega’s in een nette en schone omgeving terecht komen. Lees verder om een goede indruk te krijgen van jouw taken én ons leuke bedrijf!

8 – 12

Uur per week

20

Leuke collega’s

Standplaats

Lelystad

Wat staat je te wachten als Schoonmaker / Schoonmaakster?

Als Schoonmaker / Schoonmaakster zorg jij ervoor dat ons pand er tip top uitziet. Te beginnen met onze Tuin & Park showroom. Wij ontvangen onze klanten graag in een keurig nette winkel. Naast het stofzuigen en het dweilen van de vloer willen wij ook graag dat onze producten en machines er perfect bij staan. Het afstoffen van de stellingen en machines hoort indien nodig dus ook tot je taken.

Ook voor onze collega’s creëren wij graag een schone werkomgeving. Naast het schoonmaken van het sanitair ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van al onze kantoren.

Wat verwachten wij van jou?

Zo secuur als wij bij WeeversNieuwstad in ons werk zijn, zoveel waarde hechten wij aan een schone en opgeruimde werkomgeving. Jij voelt je hier verantwoordelijk voor. Je hebt een professionele werkhouding en weet dit te combineren met plezier. Daarnaast zou het mooi zijn als jij over onderstaande eigenschappen beschikt.

  • Je kan uitstekend zelfstandig werken;

  • Je hebt prima communicatieve en sociale vaardigheden;

  • Je bent een “Pietje Precies” en hebt veel aandacht voor detail.

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Een kleine impressie van een aantal van onze ruimtes..

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad leveren en repareren wij al ruim 25 jaar tuin- en parkmachines, quads en hogedrukreinigers voor zowel de professionele als de particuliere markt. Jij komt te werken in onze vestiging in Lelystad waar de werkplaats en winkel gevestigd zitten. Je wordt onderdeel van een écht familiebedrijf, je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons naast de tuinsector ook op de landbouwsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten.

Tuin & Park machines pand
Massey Ferguson logo
Logo ROPA

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, appen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0653493992

weevers@weeversnieuwstad.nl.