AIRREX, DE KEUZE VAN PROFESSIONALS.

NU IN DE ACTIE: AIRREX INFRAROOD
KACHELS!

AIRREX INFRAROODKACHELS!

Airrex logo wit

AIRREX INFRAROODKACHELS

Wij zijn dealer van de Airrex infraroodkachels van Rex Nordic. De ideale manier voor het verwarmen van bijvoorbeeld ruime werkplaatsen, hallen of garages. De Airrex kachels zijn 100% energie-efficiënte kachels! En dat is niet het enige:

  • Laag verbruik
  • Geen verbrandingsgeuren
  • Geen afvoer nodig
  • Temperatuurinstelbereik (0–40°c)
  • Biodiesel, diesel of rode diesel
  • Zwenkwielen, geen installatie nodig
  • Stil, slechts 48db

Momenteel hebben meerdere kachels op voorraad staan in Marknesse en Lelystad! Je ontvangt in de maand november bij aanschaf van een dieselkachel een GRATIS vulpomp.

Bekijk hieronder de modellen of neem voor meer informatie contact met ons op! Wij helpen je graag met een passend advies.

Airrex AH200i

Airrex AH-200i diesel infrarood kachel tot 900m3 voor werkplaats, garages, hallen, schuren, terrassen.

De AH-200i infrarood werkplaatskachel, model AH-200i, kan ruimtes tot 900m3 verwarmen, zoals werkplaatsen, garages, terrassen, magazijnen, recreatieve faciliteiten, tenten en tuinhuizen. De Airrex AH-200i infrarood kachel is volledig opnieuw ontworpen en biedt een geavanceerde functie: bediening op afstand via uw mobiele telefoon dankzij een wifi-verbinding. Dit model is de kleinste van de serie van 3 en is geschikt voor ruimtes tot 900 m3, en dit alles zonder dat er een uitlaat nodig is!

€1.800,-

Airrex AH-300i diesel infrarood kachel tot 1500m3 voor werkplaats, garages, hallen, schuren, terrassen.

De Airrex AH-300i diesel infraroodkachel is ontworpen voor efficiënte verwarming in diverse omgevingen, zoals werkplaatsen, garages, terrassen, magazijnen, recreatieve faciliteiten, tenten en tuinhuizen, met een capaciteit tot 1500m3. De AH-300i infrarood werkplaatskachel, compleet herontworpen, biedt de mogelijkheid tot afstandsbediening via uw mobiele telefoon via een wifi-verbinding. Dit model, het middelste van de drie in de serie, is geschikt voor ruimtes tot 1500 m3, en dit alles zonder dat er een uitlaat nodig is!

€2.140,-

Airrex AH300i

Airrex AH-800i diesel infrarood kachel tot 2000m3 voor werkplaats, garages, industriële hallen, grote schuren.

Deze AH-800i infrarood werkplaatskachel is geschikt tot 2000m3 voor het verwarmen van werkplaatsen, garages, terrassen, magazijnen, industriële hallen, grote evenementen tenten, grote schuren etc.

Deze volledig her-ontworpen Airrex AH-800i infrarood kachel kunt u met uw mobiele telefoon op afstand bedienen middels een wifi verbinding. De Ah-800i is de grootste uit de serie van 3, en is geschikt voor ruimten tot 2000 m3. En dit zonder dat er een uitlaat nodig is!

€2.880,-

AIRREX AH-720-infraroodstraler

Gebruikelijke toepassingen zijn Keukens, woonkamers, terrassen, balkons, bijgebouwen, pensions, veranda’s, caravantenten, buitentoiletten, saunahutten, BBQ-hutten, campinghutten, kantoorruimtes, zomerhuisjes etc.

De Verwarmingsoplossing voor efficiënte en comfortabele verwarming. In plaats van lucht verwarmt infraroodstraling materiaal, waardoor de warmte net zo aangenaam is als de warmte van de zon. De geïntegreerde ventilator is in te schakelen en breidt daarmee de capaciteit van de kachel verder uit. Deze infrarood straler is een zeer goede vervanger van de gaskachel in uw keuken of woonkamer. Er is geen brandstof nodig.

€370,-

Airrex kachel AH720