Onderhoud en reparaties van alle machines.

Voor ieder technisch knelpunt een oplossing

Voor ieder technisch knelpunt een oplossing

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Bedankt voor je bericht, het is verzonden!
Er is iets mis gegaan, probeer het later nogmaals of stuur een mail naar info@weeversnieuwstad.nl

Onderhoud, reparatie, keuringen en afleverklaar maken.

Voor grootschalig of kleinschalig onderhoud en reparaties van al uw machines bent u bij WeeversNieuwstad aan het juiste adres. Zo kunnen wij onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren: onderhoud, reparatie, keuringen en het gereedmaken voor aflevering. Wij bieden u een uitstekende service en persoonlijk contact. Een ruime en moderne werkplaats met hoge, brede roldeuren kenmerkt ons van probleemloze service. Uitgerust met technische hulpmiddelen en testapparatuur kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw tractoren, machines en landbouwwerktuigen.

De monteurs uit onze werkplaats worden jaarlijks bijgeschoold omtrent de ontwikkelingen van tractoren en werktuigen. Tevens hebben we een compleet ingerichte servicebus waarmee op locatie reparaties en onderhoud kunnen worden uitgevoerd. De experts van WeeversNieuwstad staan altijd voor u klaar.

Wij gaan altijd voor tevreden klanten.

Ben jij de volgende tevreden klant?

Toppers ze hebben veel ervaring en zijn Service gericht, ook erg behulpzaam bij het zoeken naar niet alledaagse oplossingen.😁

Peter Janssens

Proberen altijd te helpen, netjes en beleeft wordt er tegen je gecommuniceerd, vriendelijk personeel en deskundig in wat ze doen.. (ik kom voornamelijk voor onderdelen).

energixe

Alles voor uw massey Ferguson trekkers. Ook veel hand en elektrisch gereedschap voor in en om uw tuin. Privé en voor de zaak. Zeer deskundig personeel en heel erg behulpzaam.

Bas

Ons leveringsprogramma

WeeversNieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt in Lelystad, Marknesse en Rutten van diverse merken voor landbouw professionals. De keuze voor de merken is gebaseerd op een aantal randvoorwaarden. De belangrijkste is dat een fabrikant toegevoegde waarde moet bieden door innovatie en duurzaamheid. Daarnaast moet het passen bij de moderne bedrijfsvoering in ons werkgebied. En ook belangrijk: service en ondersteuning in het aftersales traject. Op basis van deze criteria bestaat het leveringsprogramma van WeeversNieuwstad uit diverse mooie geselecteerde merken.

Alle merken bekijken