KRAMP – It’s that easy

Kramp Online Service

*Account aanvragen? Download het formulier middels bovenstaande knop, vul deze in en mail het naar info@weeversnieuwstad.nl

Onze schaalgrootte, uw voordeel!
Wij nodigen u uit om gebruik te maken van het grootste technische onderdelen magazijn van Nederland: www.kramp.com. Via deze website kunt u uw eigen bestellingen samenstellen. Denk hierbij aan artikelen die u binnen uw bedrijf nodig heeft om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Het assortiment is zeer uitgebreid, van papierrollen tot ploegscharen en van waterpomptang tot hydrauliekpomp. Via WeeversNieuwstad kunt u nu gebruik maken van 10% korting, welke hoger kan oplopen afhankelijk van afname.

Levering & transport
Levering op locatie kost €12,50 per dag. Ongeacht het aantal bestellingen van die dag. Afhalen van goederen kan kosteloos vanaf 08.30u bij WeeversNieuwstad in Lelystad, Marknesse of Rutten.

Mocht u iets willen wijzigen laat het ons dan weten zodat uw klantgegevens op orde blijven (e-mail, naam, wachtwoord, etc.). Uw inkoopfactuur ontvangt u van WeeversNieuwstad.

KRAMP – It’s that easy

Ervaar het gemak van de KRAMP app

Overal en altijd bestellen, eenvoudig vanaf uw telefoon

Zoek en bestel producten overal, 24/7. Of u nu op de boerderij bent, in het magazijn of onderweg, het is essentieel om een bestelsysteem te hebben dat met u meewerkt Scan-en-vind sneller wat u nodig heeft – door een streepjescode van een product te scannen of eenvoudigweg een foto van het product te nemen Vind correcte prijzen en beschikbaarheid, technische details, alternatieve producten en reserveonderdelen

De toegevoegde waarde

  • 24/7 toegang tot het grootste assortiment van technische onderdelen in Europa

  • Een adres voor vrijwel al uw onderdelen en gereedschappen (one stop shopping)

  • Zeer uitgebreide technische informatie

  • Continu interessante aanbiedingen

  • Eenvoudig bestellen

  • Vandaag voor 18.00u besteld, morgen geleverd

  • Prijs- en voorraadinformatie online beschikbaar

  • Kostenbesparend

KRAMP toolbox