Vestigingen in Rutten, Marknesse én Lelystad

HARDI DEALER: VELDSPUITEN

Uw HARDI dealer in Flevoland

U zoekt een betrouwbare HARDI dealer? WeeversNieuwstad is een gerenommeerde dealer in de Flevopolder en Noordoostpolder. Met vestigingen in Lelystad, Marknesse en Rutten zijn we altijd bij u in de buurt, en kunnen we altijd de juiste service bieden!

Naast HARDI bieden we een breed scala aan werktuigen voor de agrarische sector. Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar!

Het assortiment van Hardi

Spuitmachines van top kwaliteit

Getrokken veldspuiten

Bekijk het aanbod HARDI getrokken veldspuiten of neem contact met ons op voor meer informatie!

  • Aeon
  • Ranger
  • Navigator
  • Commander

Gedragen veldspuiten

Bekijk het aanbod HARDI gedragen veldspuiten of neem contact met ons op voor meer informatie!

  • Mega
  • Master
HARDI Alpha

Zelfrijdende veldspuiten

Bekijk het aanbod HARDI zelfrijdende veldspuiten of neem contact met ons op voor meer informatie!

  • HARDI ALPHA Evo
  • Homburg HeroW
Twinforce driftreductie

HARDI Twin Force

De HARDI TWIN FORCE spuitbomen zijn ontworpen voor een efficiënte en nauwkeurige toepassing van gewasbeschermingsmiddelen. Ze zorgen voor een optimaal spuitresultaat (zelfs bij wind), dankzij een gericht luchtgordijn en een unieke hoek van lucht en spuitdoppen.

  • Tot 99% driftreducerend
  • Luchtondersteuning

Gesloten vulsysteem – Tefen

De Tefen AccuRite CTS maakt het mogelijk om vloeibare spuitmiddelen direct vanuit de can of bus in bestaande spuitmachines te vullen, zonder de Easyconnect dop te verwijderen. Dit systeem creëert een gesloten vulsysteem, waardoor contact met spuitmiddelen tijdens het vullen wordt vermeden.

HARDI Service Partner 

Stel dat u eens een probleem heeft met uw HARDI spuitmachine, dan staan we voor u klaar. Onze goed getrainde monteurs komen met complete werkbussen om uw machine zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Als HARDI Dealer begrijpen we hoe belangrijk de betrouwbaarheid van uw machine is!

Over HARDI

De Deense fabrikant HARDI heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het toepassen van gewasbeschermingsmiddelen. Sinds 1957 zijn zij druk met het onderzoeken en het ontwikkelen van de meest efficiënte en nauwkeurig manier van gewasbescherming.

Zij luisteren naar de vraag vanuit de praktijk en blijven innoveren. Het is voor hen van groot belang dat het spuitsysteem voldoet aan de eisen van de gebruiker. Ze leveren betrouwbare en stipte machines. Waar HARDI zich voor inzet is de toekomst van gewasbescherming op de lange termijn.

Zoveel voordelen, dat moet vast erg aan de prijs zijn, horen we u denken. Nou, dat valt erg mee! Met een HARDI beperkt u de bedrijfskosten! Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Over WeeversNieuwstad

WeeversNieuwstad is er voor verkoop en reparatie van al uw machines en gereedschappen op het gebied van tuin, park en landbouw. Wij bedienen onze klanten vanuit vestigingen in Lelystad, Marknesse en Rutten. Het landbouw leveringsprogramma van WeeversNieuwstad bestaat uit diverse mooie geselecteerde merken. Al jaren staan wij met name bekend als betrouwbare Massey Ferguson dealer.