AgXeed stelt WeeversNieuwstad b.v. aan als officiële distributie- en servicepartner voor de Flevo- en Noordoostpolder

WeeversNieuwstad B.V. start zijn activiteiten als distributie- en servicepartner van AgXeed B.V. in de zomer van 2022. Van links naar rechts op de foto: Anastasia Laska, Joris Hiddema (AgXeed), Rick Weevers, Adrie Weevers (WeeversNieuwstad).

Met haar jarenlange ervaring in de verkoop en service van landbouwmachines en de bijbehorende smart-farming oplossingen, heeft AgXeed in WeeversNieuwstad, met vestigingen in Lelystad, Marknesse en Rutten, een sterke partner gevonden voor de verkoop en service van haar producten in de Flevo- en Noordoostpolder.

Het contract tussen Weevers Nieuwstad en AgXeed is op 10 juni 2022 ondertekend door Adrie Weevers (WeeversNieuwstad B.V.) en Joris Hiddema (AgXeed B.V.).

Na in 2004 aan de basis te hebben gestaan van de introductie van GPS in Flevoland is WeeversNieuwstad klaar om met AgXeed de volgende consequente stap in de ontwikkeling van landbouwmachines te zetten. Met zowel jonge als ervaren leden van het directieteam beschikt WeeversNieuwstad, naast jarenlange ervaring en nauwkeurige kennis van de plaatselijke omstandigheden, over de flexibiliteit om gezamenlijk nieuwe verkoop- en serviceconcepten in het belang van de klant te implementeren.

AgXeed biedt de nieuwste en meest innovatieve technologie die de efficiëntie en de voordelen voor de landbouwer maximaliseert en tegelijk arbeidsbesparend, milieu- en bodemvriendelijk is. Een belangrijk onderdeel hiervan, naast de AgBots, is het planningsportaal op de achtergrond, waarmee de landbouwer de hele cyclus van vereiste veldtoepassingen van tevoren kan plannen.

De eerste exemplaren zijn al verkocht en zullen vanaf juni 2022 worden geleverd aan klanten in Nederland en Duitsland.

WeeversNieuwstad zal het huidige productassortiment van AgXeed, dat bestaat uit een 115 kW rupsversie, de 5.115T2, een 55 kW driewielversie, de 2.055W3, en een 55kW vierwielversie, de 2.055W4 aanbieden, inclusief innovatieve services.

Het nieuwe model 2.055W4 werd samen met WeeversNieuwstad voor het eerst gepresenteerd op de High Tech en Robot dag in Lelystad op 31 mei 2022.

Neem voor meer informatie contact op met Rick Weevers. Meer informatie over het productassortiment bekijken? Kijk dan hier.

Rick Weevers
WeeversNieuwstad B.V.
r.weevers@weeversnieuwstad.nl
+31 3 20230830