In deze rubriek lichten we steeds een nieuwe medewerker van WeeversNieuwstad uit. Deze week is het Jeroen Kasper, Monteur Landbouwmechanisatie in Marknesse en inmiddels bijna een jaar bij ons werkzaam.

Jeroen volgt momenteel 4 dagen per week de opleiding Mobiele Technicus (BOL). Door de mooie ontwikkeling die Jeroen doormaakte tijdens zijn stage, is hij bij ons in Marknesse blijven werken. Op vrijdag en in de vakanties trekt Jeroen zijn WeeversNieuwstad overall aan om aan de meest uitdagende projecten te sleutelen.

Jeroen gaat geen uitdaging uit de weg en leert nog steeds van zijn collega’s: De werkplaatschef weet wat ik kan en geeft ook vaak klussen met een extra uitdaging zodat ik mij verder kan ontwikkelen. Ook is er niemand die op mijn vingers kijkt en zegt hoe ik iets moet doen, ik ben dus behoorlijk vrij in hoe ik mijn klussen oplos”, aldus Jeroen. Eén van de grootste pluspunten aan werken bij WeeversNieuwstad is de sfeer geeft Jeroen aan: “Er wordt veel gegrapt samen en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Ook is iedereen heel behulpzaam en bereid elkaar te helpen”.

Wanneer je Jeroen vraagt op welke werkzaamheden hij het meest trots is, hoeft Jeroen niet lang na te denken: het opbouwen van een kopakker boom op de spuit. “Af fabriek wordt dit niet geleverd door Hardi. Dit moest ik allemaal zelf opbouwen. Het is al wel eens eerder gedaan dus ik kon wel een beetje afkijken maar het was wel een leuke uitdaging. De spuitboom was van een Dubex spuit maar moest nog pas gemaakt worden om aan het frame van de spuit te kunnen. Vervolgens moest er nog een extra kraan tussen gebouwd worden en moest alles aangesloten worden zodat het ook via de spuitcomputer te bedienen was. Homburg heeft hier mee geholpen omdat zij verstand hebben van de software en deze boom toe konden voegen. Toen het allemaal werkte was ik echt heel erg trots op mijn werk. Dit was tevens ook mijn examenopdracht voor mijn opleiding.”

Zie jij jezelf al als collega van Jeroen? Dat komt mooi uit! We hebben namelijk nog een aantal technische vacatures openstaan!