Activiteiten Rutten verplaatst naar Marknesse

Met gemengde gevoelens brengen wij u met dit bericht op de hoogte van het feit dat onze vestiging in Rutten, na bijna 50 jaar met opeenvolgende eigenaren, gaat sluiten. Met pijn in ons hart hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze activiteiten in Rutten per 15 juli 2023 te beëindigen. Vanaf dan zullen we de verkoop en service voor de Noordoostpolder vanuit Marknesse organiseren.

Deze beslissing is niet lichtvaardig genomen en is het resultaat van verschillende factoren. Belangrijkste in deze is de krapte op de arbeidsmarkt. Zonder deskundig personeel kunnen wij de kwaliteit die wij u in Rutten willen leveren niet meer garanderen.

Na de mededeling van Sander en Edwin, die wij hebben te respecteren, dat zij hun loopbaan elders gaan voortzetten hebben wij er alles aan gedaan om vervangende monteurs te krijgen maar zonder succes. Diverse scenario’s om toch onze activiteiten in Rutten voort te zetten zijn de revue gepasseerd. Helaas zijn hier geen structurele en haalbare oplossingen uit voortgekomen.

We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend is maar willen benadrukken dat uw tevredenheid als klant onze hoogste prioriteit blijft maar in het vervolg georganiseerd vanuit Marknesse en evt. Lelystad. We zijn vastbesloten om u dezelfde kwaliteit en service te blijven bieden die u van ons gewend bent. Ook snappen we dat dit ongemak kan veroorzaken en we verontschuldigen ons voor dit ongemak. We willen u echter verzekeren dat we hard werken aan het minimaliseren van de impact op onze klanten. Voor verkoop zal Dries beschikbaar blijven en ook Jacco zal zijn plaats binnen ons bedrijf behouden.

We willen u hartelijk bedanken voor uw voortdurende steun en loyaliteit aan WeeversNieuwstad de afgelopen jaren en vertrouwen op deze loyaliteit van u als klant en benadrukken nogmaals dat deze sluiting van Rutten geen invloed heeft op onze inzet om u zo goed mogelijk te helpen.

We begrijpen dat u mogelijk nog vragen heeft over deze sluiting en de gevolgen ervan. Hiervoor kunt u zich richten tot ondergetekenden en zullen we zo adequaat mogelijk antwoord geven. Ook zullen we u (persoonlijk) op de hoogte houden van de afwikkeling betreffende lopende zaken.

Namens WeeversNieuwstad bv.

Tonny Weevers (directeur)
weevers@weeversnieuwstad.nl
Mob. 06-53493992

Dries Schra
d.schra@weeversnieuwstad.nl
Mob. 06-11114881