Er is een fantastische nieuwkomer in de Polder!

Bij ons is onlangs de eerste lading ROPA loofklappers binnengekomen. En vandaag was Mart van Akkerbouwbedrijf Bakker Timmermans de gelukkige om de gloednieuwe loofklapper op te halen.

De ROPA loofklapper is nieuw op de markt. Hoewel ROPA nog niet zo lang loofklappers produceert, hebben ze een prachtig kwalitatief product neergezet. Vorig seizoen hebben wij al wat rondjes mogen maken met deze opvallende gele machine!

De loofklapper is standaard uitgerust met dubbele bok zodat deze eenvoudig zowel voor- als achter de trekker kan. Ook standaard is dat de machine op 540 en 1000 toeren kan, 750 is ook een optie. Wat direct opvalt – of eigenlijk ook weer niet – is hoe ongelooflijk stil de loofklapper is! Toch heeft de klepelas een hoog toerental. Dit zorgt voor een zeer goede zuigende werking en levert daardoor perfect klapwerk af! Uiteraard er zijn nog veel meer voordelen van deze ROPA klapper, waar wij graag over vertellen.

Ik hoor je denken: “Ja, dat zegt elke verkoper.” We nodigen je van harte uit om de loofklapper te komen bekijken in onze showrooms in Marknesse of Lelystad. En als je na het aanschouwen van de machine nog niet overtuigd bent, staan we klaar om persoonlijk langs te komen met onze DEMO loofklapper! Op die manier kan je zelf zien dat we geen woord te veel hebben gezegd.

Interesse in een nieuwe ROPA loofklapper? Informeer gerust naar de prijzen.

Zoals je ziet is Mart in ieder geval zeer tevreden met zijn nieuwe machine! We wensen Mart veel klapplezier!