Wederom een prijs voor de Massey Ferguson 8S!

De zeer efficiënte en comfortabele MF 8S is de winnaar van de Farm Machine 22 Award voor tractoren in de categorie 180 pk tot 400 pk! “Iedereen bij Massey Ferguson is vereerd om deze Farm Machine 22-award te ontvangen, die ook de passie en toewijding erkent van het hele MF-team dat een nieuw tijdperk wilde definiëren in eenvoudige en betrouwbare tractoren”, zegt Thierry Lhotte, Vice President & Managing Director Massey Ferguson, Europa en het Midden-Oosten.

“Als we zeggen dat de MF 8S ‘ontworpen is voor en door boeren’ komt dat omdat het allemaal acht jaar geleden begon met een leeg vel papier en onze ‘Voice of the Customer’ diepgaande, één-op-één interviews met klanten en operators van over de hele wereld”, legt Jérôme Aubrion, Director Marketing Massey Ferguson, Europa en het Midden-Oosten, uit.

“Het is met die boeren dat we deze prijs delen omdat ze ons hebben geïnspireerd om deze ultieme tractor te ontwikkelen, die is gebouwd op Massey Ferguson’s sterke erfgoed van het leveren van betaalbare machines die perfect voldoen aan de eisen van elke boer”, voegt hij eraan toe.