Wij kregen een hooibouw sales-training..

De afgelopen week heeft Massey Ferguson een sales-training voor hooibouw georganiseerd voor de MF-dealers en verkopers.

MF biedt twee breedtes aan fronttrommelmaaiers en een achtertrommelmaaier aan. De fronttrommelmaaier wordt vaak gebruikt bij stalvoedering met een opraapwagen. De nieuwe HD schijvenmaaiers zijn ontworpen in de Heston-fabriek in de VS en zijn uniek op de markt! Deze maaiers, voorzien van middenophanging en hydraulische bodemdrukverstelling, zijn verkrijgbaar met een kneuzer met de welbekende veertanden of met een rolkneuzer. De triple-maaicombinatie kan ook worden uitgerust met een transportband voor luzerne of klaver.

De schudders van MF zijn beschikbaar als gedragen of getrokken uitvoering met een transportstel. Geen ander merk biedt keuzes in tandvorm! Bij MF kunt u kiezen tussen de rechte of de haaktand, ook wel bekend als de Lely-uitvoering.

De harken hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, wat heeft geresulteerd in de tweede generatie professionele 4-rotorshark met middenaflegging. Voor degenen die een werkbreedte van 12,50 meter willen, maar geen “loonwerkers” uitvoering willen, heeft Mechangroep een speciale actie met een EC-uitvoering. Deze economische uitvoering is scherp geprijsd! Natuurlijk is ook de dubbele hark met midden- of zijaflegging verkrijgbaar, evenals de enkele rotor met zijaflegging.

Wilt u meer informatie over de acties en uitvoeringen? De vertegenwoordigers van WeeversNieuwstad praten u graag bij.