HARDI najaarsactie: 10% korting én direct leverbaar!

Bent u op zoek naar een nieuwe veldspuit? En wilt u dit komende seizoen nog kunnen spuiten met 99% driftreductie? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Maak gebruik van de voorraadmodellen van Homburg en koop nu met 10% najaarskorting een nieuwe Hardi Commander Twin Force!

Ingekocht op voorraad
Homburg Holland heeft in 2021 met het oog op de verwachte leveringsproblemen, verschillende Hardi Commander Twin Force veldspuiten ingekocht. Deze spuiten kunnen nog, tot op zekere hoogte, klant specifiek samengesteld worden. Door deze ingekochte voorraad is het mogelijk dat wij een Commander Twin Force kunnen leveren waardoor u dit jaar nog kunt spuiten. Wanneer u nú besteld en voor 1-1-2023 betaald, ontvangt u ook nog eens 10% EXTRA korting.

Banner Hardi najaarsactie


Actievoorwaarden

  • Maak tot en met december 2022 gebruik van de HARDI najaarsactie en koop met 10% korting.
  • 10% korting op basis van de actuele prijslijsten
  • Geldig voor de beschikbare Hardi Commander nieuwe voorraadmodellen
  • Hardi Commander dient afgenomen en betaald te worden voor 1-1-2023
  • Hardi Commander bouwjaar kwartaal 4 2022
  • Let op: beperkte voorraad
Twinforce driftreductie

99% driftreductie
Hoe kiest u een nieuwe veldspuit? De wet- en regelgeving in Nederland vereist het beperken van drift. Door het gebruik van Twin Force luchtondersteuning is het mogelijk om 99% drift te reduceren op 50cm spuitboomhoogte en met een dopafstand van 50cm. Door luchtondersteuning blijft de spuitvloeistof verdeling en bedekking optimaal. Gebruikt u meer lucht dan kan het gewas open geblazen worden en is een diepere indringing in het gewas mogelijk.

Van al onze Twin Force klanten horen wij dat zij een besparing realiseren, hetzij van het gewasbeschermingsmiddel door minder te gebruiken of doordat zij minder vaak de bespuiting hoeven uit te voeren.

Meer informatie over de HARDI najaarsactie? Wij helpen u graag! Neem voor meer informatie contact met ons op.