Geslaagde cursusdag!

Standaard heeft de Massey Ferguson S serie een tal van instelmogelijkheden om de trekker te bedienen. Als extra (of standaard in de Exclusive uitvoering) heeft MF de Datatronic met eventueel Autoguide GPS. Hierin gaan de instellingen, zoals hydrauliek, kopakker-management, ISO-BUS, etc een stap verder. En wel zover dat het voor de gebruikers fijn is om al deze instellingen eens door te nemen in een gebruikerstraining. Het mooie is om ook samen met andere gebruikers de ervaringen te delen.

GPS is een optie die vroeger veelal los werd aangeschaft. Wij zien een volledige ommekeer hierin naar een af fabriek GPS-systeem. Ook Massey Ferguson heeft, met haar eigen Agco-systeem, hier grote stappen gemaakt naar een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem.

Verkrijgbaar is Autoguide in het Datatronic touchscreen, welke gemakkelijk in beeld te swipen is van trekker-instellingen naar GPS en terug. Naast de Datatronic is ook een Fieldstar 5 scherm verkrijgbaar, wat exact hetzelfde scherm is als de Datatronic met Autoguide, ISO-BUS en een camera-modus maar geen trekker instellingen heeft.

Wij kijken terug op een geslaagde opfriscursus waar de gebruikers alle functies nu in de praktijk mogen uitproberen.