Na 37 jaar is het tijd om te stoppen..

Na 37 jaar de meeste uren aan het bedrijf gegeven te hebben heeft Rian besloten om er op 31 maart mee te stoppen. Een terugblik op deze mooie jaren.

1 april 1985 is Rian de administratie gaan doen van Weevers Emmeloord. Het bedrijf dat toen gekocht was uit de Nieuwstad bedrijven. Toen nog gewoon elke factuur in de typemachine en de boekhouding verwerken op een doorschrijfsysteem. Nadat er betrouwbare computersystemen kwamen is hierop overgestapt. Een stuk werkverlichting.. en dat kwam goed uit want Rick en Tom werden geboren.

Het opvoeden kwam erbij en de administratie verdween naar de avond. In april 1989 werd LMB de Nieuwstad overgenomen en na korte tijd ging Rian hier de administratie doen. Eerst vanachter de balie en later op kantoor. Jasper werd geboren en de anderen moesten naar school. Het ging allemaal door.

Naast de boekhouding was Rian ook altijd betrokken bij o.a. het organiseren van Sinterklaas, personeelsfeesten, catering bij shows, contacten met leveranciers en klanten en nog veel meer. De boekhouding was echter de rode draad en hiervoor heeft ze altijd de verantwoording gehad.

Na het voltooien van de samenvoeging met de Weevers Marknesse en Rutten en de 1e stappen voor overname van Rick en Tom is voor Rian de tijd gekomen om er een punt achter te zetten. “Niet te veel poeha, want ik ben niet weg. Ik stop met de administratie maar blijf wel betrokken”.

Rian, namens het hele team van WeeversNieuwstad: bedankt en geniet van de tijd die komen gaat!