Albert 25 jaar in dienst!

????????! Niet alleen vorig jaar, maar ook dit jaar staat in het teken van de jubileums binnen WeeversNieuwstad. 1 augustus was Albert Buist 25 jaar in dienst. Een fantastische mijlpaal waar wij erg trots op zijn. Albert werd in het zonnetje gezet met gebak, een speech van Tonny Weevers en o.a. een ballonvaart als cadeau. Namens de PV werd er een cadeaubon en enkele lekkere speciaalbiertjes overhandigd.

Albert is al 25 jaar een zeer gewaardeerde collega. Na zijn monteursopleiding is Albert op 1 augustus 1997 begonnen als leerling monteur bij MCB Biddinghuizen. Een kleine club met alle ruimte om het vak te leren. Op 1 januari 2000 werden wij eigenaar van MCB en werd Albert toegevoegd aan ons team. Omdat het in Biddinghuizen hollen of stilstaan was en we dit vanuit Lelystad goed konden opvangen, is besloten Biddinghuizen te sluiten. Zo kwam Albert met zijn collega’s over naar de vestiging in Lelystad. En dat bleek van beide kanten een hele goede keus! Met de kennis en kunde van Albert konden wij destijds nog steeds Renault/Claas blijven leveren. En ook nu nog steeds is Albert de aangewezen persoon voor de reparaties van o.a. dit merk.

Albert heeft zich binnen korte tijd ontwikkeld van leerling monteur tot een ervaren allround monteur. Veelal door geen klussen uit de weg te gaan, maar vooral de uitdaging er in te zien. En dat zien wij bij WeeversNieuwstad graag. We hopen dat Albert nog jaren één van de pijlers binnen ons bedrijf blijft. Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal, Albert!