Oud en nieuw valt voor de familie Bierma uit Zeewolde in de zomer!

Onlangs hebben wij als Bijlsma Hercules dealer een prachtige nieuwe stortbak afgeleverd. En de oude stortbak werd ingeruild. De Bijlsma Hercules stortbak werd eerder geleverd dan verwacht, maar dat komt goed uit, want de aardappelen moeten binnenkort worden afgeleverd.

Bierma heeft al jarenlang ervaring met een Bijlsma stortbak en is er altijd tevreden over geweest. In de afgelopen 25 jaar zijn er veel verbeteringen doorgevoerd, vooral op het gebied van productvriendelijkheid. Denk aan een zachte bodemdoek en minimale valhoogte, die een grote ontwikkeling hebben doorgemaakt.

De 2,40 meter brede bak is uitgerust met optische capaciteitsregeling en “rol-ellips” grondreiniging. De gladde rollen zijn afwisselend rond en iets ovaal, waardoor ze op een productvriendelijke manier kluitjes eruit knijpen. Elke rol heeft zijn eigen elektromotor, wat het geheel nog efficiënter maakt.

Maar wat Bouke en Johan vooral aansprak, was de solide en slimme bouwwijze van deze stortbak. Samen met een paar klantspecifieke wensen was de deal dan ook snel rond.

WeeversNieuwstad wil de Familie Bierma bedanken voor de gunning en wenst hen enorm veel werkplezier met deze investering.