MF 5711M en Kioti CK4030

Je zou het bijna net zeggen, maar dit zijn twee Massey Fergusons en een Kioti. De trekkers zijn compleet omgezet naar de bedrijfskleuren van Schlepers cultuurtechniek!

Begin deze week hebben wij dit mooie drietal af mogen leveren aan Johan en Rudi Schlepers. Nadat Tonny en Gerrit namens WeeversNieuwstad een taart hadden overhandigd was het tijd om de trekkers op locatie af te leveren. Een korte rit van 10 minuten met de Kioti CK 4030 voorop, achtervolgd door de Massey Ferguson 5711M en 6480.

Schlepers Cultuurtechniek was op zoek naar verjonging van hun trekkerpark. Na inventarisatie van hun wensen zijn we op voorgenoemde tractoren uitgekomen. De MasseyFerguson 5711M gaat voornamelijk ingezet worden op de sportvelden en voor de versnipperaar. Deze no nonsense trekker is o.a. uitgevoerd met een Dyna-4 versnellingsbak met kruip, elektronische hef, Power-control-hendel, airco, fronthef, aftakas en Vredestein gazonbanden. De trekker laat zich eenvoudig bedienen en is daardoor uitermate geschikt voor verschillende chauffeurs.

Voor onderhoudswerkzaamheden op tennisvelden is gekozen voor de Kioti CK 4030. De 40PK sterke Kioti is uitgevoerd met hydrostatische versnellingsbak voorzien van cruise-control, cabine met airco en luxe stoel. Ook hebben we een fronthef gemonteerd voor eventueel een veegbezem of schuifbord.

De MF6480, die iets eerder was aangeschaft, hebben we nu gelijk voorzien van de bedrijfskleuren zodat er weer eenheid in de “Schlepers-stal” is.

Schlepers Cultuurtechniek kan er met deze mooie trekkers weer jaren tegenaan. Wij bedanken hen voor het vertrouwen en wensen de mensen van Schlepers Cultuurtechniek veel werkplezier!

Bent u ook geïnteresseerd in een van deze trekkers? Of wilt u uw machinepark ook in bedrijfskleuren? neem dan contact met ons op!