Onlangs hebben we de nieuwe Massey Ferguson 4709 Platform mogen afleveren aan Co’nn Rennen!

Onlangs hebben we de nieuwe Massey Ferguson 4709 Platform mogen afleveren aan Co’nn Rennen!

Co’nn had al ervaring met een cabrio trekker, maar had behoefte aan meer vermogen en uitrusting. De 4700-serie lijkt op het eerste gezicht een eenvoudige trekker, maar onder de motorkap schuilt een geheel nieuwe machine.

De 3-cilinder AGCO motor voldoet aan de nieuwste technieken en voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Met de elektronische motortoerental-regeling heb je altijd de juiste controle. De bekende MF Powershuttle rijrichting hendel reageert precies zoals je hem instelt. De nieuwe achterbrug is up-to-date met elektronische hefinrichting, maar uitgevoerd met een hendelbediening. Op het spatbord is de hef wel met drukknoppen te bedienen voor het aankoppelen van werktuigen.

Hoewel Co’nn momenteel geen gebruik maakt van de kruipversnellingsbak, kan deze in de toekomst van pas komen. Wat wel gebruikt gaat worden is de spaaraftakas, wat met 90 pk prima moet lukken.

WeeversNieuwstad is trots op het leveren van deze prachtige trekker en we wensen Co’nn veel werkplezier met deze geweldige aanwinst!