Vestigingen in Rutten, Marknesse én Lelystad

TROTSE ROPA DEALER

Uw ROPA dealer in Flevoland

U zoekt een betrouwbare ROPA dealer? WeeversNieuwstad is een gerenommeerde dealer in de Flevopolder en Noordoostpolder. Met drie vestigingen in Lelystad, Marknesse en Rutten zijn we altijd bij u in de buurt, en kunnen we altijd de juiste service bieden!

Naast ROPA bieden we een breed scala aan werktuigen voor de agrarische sector. Zo zijn we trotse dealer van Massey Ferguson en zijn we onlangs dealer geworden van Bijlsma Hercules en Samon (lees hier het nieuwsbericht). Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar!

Het ROPA aanbod

ROPA KEILER 2

2-rijige, getrokken aardappelrooier

  • Bunker: 7,5 ton
  • Aandrijving:  Volledig hydraulisch
  • Product: Aardappel en ui

ROPA KEILER 2 classic

2-rijige aardappelrooier met dubbele egelband

  • Bunker: 7,5 ton
  • Aandrijving:  Volledig hydraulisch
  • Product: Aardappel en ui
Ropa Classic dealer Flevoland
ROPA KEILER 1 Dealer Flevoland

ROPA KEILER 1

1-rijige aardappelrooier

  • Bunker: 7,5 ton
  • Aandrijving:  Volledig hydraulisch
  • Product: Aardappel en ui

ROPA LOOFKLAPPER

Zowel voor- als achterop

4-rijige klapper tot een werkbreedte van 3.20 meter

Ropa loofklapper Flevoland weevers

ROPA Service Partner 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tijdens het seizoen eens problemen krijgt met jouw robuuste ROPA machine. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid en kunnen de problemen meestal snel oplossen. Met drie vestigingen in Flevoland zijn we als ROPA dealer altijd in de buurt!

Over ROPA

De gele ROPA Machines staan bekend als oer-degelijk, eenvoudige bediening en superieure opschoning. De focus ligt voornamelijk op de suikerbieten- en aardappeloogsttechniek en dat geeft vele voordelen. Door deze focus zijn deze machines verder doorontwikkeld dan andere partijen.

Het motto bij de Duitse fabrikant is dan ook: “We willen aan de eisen van de economische en toekomstgerichte bietentelers en ondernemers voldoen.”

ROPA heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke industriële basis voor de productie van machines voor suikerbieten- en aardappeloogsttechniek. Voor ROPA luidt het doel bij alle ontwikkelingen: “We willen aan de eisen van de economische en toekomstgerichte bietentelers en ondernemers voldoen.” De eigen landbouw heeft voor ROPA erg veel voordelen; directe relatie met de praktijk, controleren op functionaliteit en experimenten.

Zoveel voordelen, dat moet vast erg aan de prijs zijn, horen we u denken. Nou, dat valt erg mee! Met een ROPA beperkt u de bedrijfskosten! Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Over WeeversNieuwstad

WeeversNieuwstad is er voor verkoop en reparatie van al uw machines en gereedschappen op het gebied van tuin, park en landbouw. Wij bedienen onze klanten vanuit vestigingen in Lelystad, Marknesse en Rutten. Naast ROPA dealer zijn wij ook dealer van andere mooie merken. Bekijk hier het landbouw leveringsprogramma van WeeversNieuwstad. Al jaren staan wij met name bekend als betrouwbare Massey Ferguson dealer.