iMOW robotmaaiers van STIHL

Geen tijd of zin om het gras zelf te maaien? Of wilt u gewoon graag een gazon dat er iedere dag strak bij ligt? Onze automatische maaiers zijn de ideale tuinhulp. Robotmaaiers werken op een accu en maken hierdoor dus nagenoeg geen geluid. Ligt er een obstakel in de tuin? De sensoren van de robotmaaier zorgen ervoor dat de maaier een andere richting uitgaat. Benieuwd of uw tuin geschikt is voor een robotmaaier? Onze Tuin & Park specialist Paul komt graag bij u langs.


Bespaar tijd met een maairobot van STIHL

De kern van elke tuin is het gazon. Maar dat is ook het deel dat het meeste onderhoud nodig heeft en dus de meeste tijd opeist. Met een iMOW® robot grasmaaier kan je je tijd in de toekomst aan iets anders besteden. Want de intelligente tuinhulpjes maaien zelfstandig het gras, omzeilen betrouwbaar obstakels en kunnen zonder problemen hellingen aan van 35 tot 40 procent. Door de accu-aandrijving zorg je milieuvriendelijk voor het onderhoud van je gazon en dat gebeurt zo stil dat je buren niet gestoord worden. De robotmaaiers zijn voor ieder gazon in te zetten: klein of groot, vlak of golvend.. er is altijd een iMOW robotmaaier die bij uw gazon past.

Over de iMOW robotmaaiers

Afhankelijk van wat je nodig hebt vind je in ons assortiment modellen voor kleine gazons en voor grote plantsoenen tot 5000 vierkante meter. Onze robotmaaiers maaien tot 150 minuten aan één stuk en keren om op te laden automatisch terug naar hun dockingstation. De automatische grasmaaiers kunnen dankzij hun intelligente laadsysteem zelf beslissen of ze voor de volgende maaiklus een snelle expresslaadbeurt nodig hebben of niet. Als de accu dan voldoende is opgeladen, doen de kleine krachtpatsers gewoon verder waar ze gestopt waren. Overigens zijn alle iMOW® robotmaaiers tegelijk ook mulchmaaiers zonder grasopvangbox: Het versnipperde gras belandt gewoon weer op het gazon. Daarbij bemest het de ondergrond en geeft het voedingsstoffen terug. Het gemaaide gras hoeft op die manier niet te worden afgevoerd. Terwijl je je dus lekker ontspant en met andere dingen bezig bent, neemt je iMOW® het volledige gazononderhoud over.