Klaar voor een (nieuwe) uitdaging?

Welkom technische topper! Wij kunnen jouw handen goed gebruiken.

Ben jij van jongs af aan al een echte sleutelaar en lijkt het je leuk om in een ambitieus familiebedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij WeeversNieuwstad zijn wij per direct op zoek naar een Monteur Landbouwmechanisatie (40u). Je bent een echte techneut met agrarische interesse en werkt graag in teamverband. En net zo belangrijk: je doet dit met veel plezier en vrijheid.

Benieuwd hoe je dag er uit ziet?

Als Monteur Landbouwmachines houd jij je bezig met service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van landbouwmachines en aanverwante producten, zowel in onze werkplaats als op locatie. Jij bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en deze te verhelpen. Je dag start uiteraard samen met je collega’s met een kop koffie of thee. Vervolgens krijg je rond 08.00u informatie over je werkdag: Ga je de werkplaats in voor het onderhoud aan een beregeningsinstallatie, start je met een reparatieklus aan een Massey Ferguson.. of stap je direct de servicebus in om één van onze klanten op locatie te helpen? Je collega Ate praat je helemaal bij en je ontvangt daarnaast alle informatie op je eigen tablet. Als Monteur Landbouwmachines verveel je je bij ons nooit, je dag zit namelijk boordevol verschillende werkzaamheden.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus.

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse sectoren. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten. Wij zijn onder andere dealer van Massey Ferguson, AP, Hardi, Hoaf, Grimme* en Kuhn* (* alleen Noordoostpolder). Dit zijn dus ook een aantal van de merken waar jij aan gaat sleutelen.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens deze video en maak alvast kennis met een gedeelte van ons huidige team.

Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse onderdelen. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. We hebben drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten. Wij zijn onder andere dealer van Massey Ferguson, AP, Hardi, Hoaf, Grimme* en Kuhn* (* alleen Noordoostpolder)

3

35

Vestigingen

25+

25+

Totale medewerkers

20+

10k+

Verschillende merken

2k+

2k+

???????

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus.

Wat verwachten wij van jou?

Een professionele werkhouding en je weet plezier met passie te combineren. Dat valt mee toch? En ook niet geheel onbelangrijk: je bent (zodra het weer kan) een mooie aanvulling voor onze wekelijkse vrijmibo. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

 • Je houdt van techniek en landbouwmechanisatie
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Jij stelt jouw klant voorop, je denkt in oplossingen en vindt nieuwe ontwikkelingen leuk
 • Rijbewijs B(E) heb je in je bezit of je bent bereid dit te halen

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus.

Niet geheel onbelangrijk.. wat krijg je er voor terug?

 • Een mooie, moderne werkomgeving
 • Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken
 • Een divers team en de leukste collega’s van Flevoland ;-)
 • We zorgen ervoor dat je bij blijft in je vakgebied door cursussen en bijscholingen
 • Goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring
 • Bij ons kun je doorgroeien! Je bent dus nooit uitgeleerd
 • Frequently asked questions

Welcome to Avada Mechanic

We strive for excellence in everything we do.