Magazijnmedewerker (m/v)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij een Magazijn medewerker!

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Magazijn medewerker (m/v). Bij gebleken geschiktheid heb je alle mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf!

Spreek jij de taal van de boer? Krijg jij een glimlach op je gezicht bij het denken aan landbouw machines? En veel belangrijker: Krijg jij nu al zin om bezig te gaan met al die diverse onderdelen? Lees dan vooral verder.

Raymond Maas – jouw magazijn collega

“Het werk in het magazijn is erg afwisselend en uiteenlopend. De uitdaging zit in het up-to-date houden van het magazijn. Daarnaast is het altijd fijn als een klant tevreden weggaat met het juiste onderdeel. En als je het leuk vindt om je geheugen iedere dag te trainen.. dan ben je in het magazijn zeker op je plek.”

32-40

Uur per week

15

Leuke collega’s

Standplaats

Marknesse

Benieuwd hoe je dag eruit ziet?

Als Magazijn medewerker zorg je samen met het team voor een uitstekende service aan onze klanten. Door je behulpzaamheid en no-nonsense mentaliteit lever je een belangrijke bijdrage. En dat alles in een organisatie met korte lijntjes, snelle ontwikkeling en een betrokken team met enthousiaste collega’s. Je functie in een notendop:

  • Naast de huidige magazijnman ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s als het om onderdelen van landbouwmachines gaat

  • Jij weet alles over het uitzoeken en bestellen van onderdelen voor de werkplaats en klanten

  • Iemand die de voorraad kan controleren en bijhouden

  • Je draagt zorg voor het ontvangen en eventueel uitleveren van de bestelde onderdelen inclusief het administratief verwerken hiervan

  • Daarnaast is het verzorgen van de aanbiedingen, netheid in het magazijn en de omgeving een deel van jouw taak

Zijn wij een goede match?

Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Wij verwachten een professionele werkhouding en je weet plezier met passie te combineren. Weet je iets niet dan krijg je alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Jij stelt jouw klant centraal en denkt in oplossingen
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector en techniek (pré)

  • Je kunt goed met computers overweg

  • Je werkt accuraat en bent precies

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Persoonlijke groei

De kans om je te ontwikkelen binnen je vakgebied

Tijd om te leren

Je krijgt de tijd om te leren en wordt hier goed in begeleid

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Vrijheid

Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse onderdelen. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten. Wij zijn in de Flevopolder onder andere dealer van Massey Ferguson en Hardi, maar ook Kuhn en Bijlsma Hercules.

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0320230830

weevers@weeversnieuwstad.nl.