Magazijnmedewerker (m/v)

Kom jij een bijdrage leveren aan onze service?

Voor onze vestiging in Lelystad zijn wij op zoek naar een Magazijnmedewerker (m/v). Bij gebleken geschiktheid heb je de mogelijkheid om door te groeien naar eindverantwoordelijke van het magazijn.

Krijg jij een glimlach op je gezicht bij het denken aan landbouw of Tuin & Park machines? Krijg jij nu al zin om bezig te gaan met al die diverse onderdelen? Lees dan vooral verder.

40

Uur per week

20

Leuke collega’s

Standplaats

Lelystad

Benieuwd hoe je dag eruit ziet?

Als Magazijnmedewerker zorg je samen met het team voor een uitstekende service aan onze klanten. Door je behulpzaamheid en no-nonsense mentaliteit lever je een belangrijke bijdrage. En dat alles in een organisatie met korte lijntjes, snelle ontwikkeling en een betrokken team met enthousiaste collega’s. Je functie in een notendop:

  • Naast de huidige magazijnman ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s als het om onderdelen gaat van zowel onze landbouw als Tuin & Park afdeling

  • Jij weet alles over het uitzoeken en bestellen van onderdelen voor de werkplaats en klanten

  • Iemand die de voorraad kan controleren en bijhouden

  • Je draagt zorg voor het ontvangen en eventueel uitleveren van de bestelde onderdelen inclusief het administratief verwerken hiervan

  • Daarnaast is het verzorgen van de aanbiedingen, netheid in het magazijn en de omgeving een deel van jouw taak

Zijn wij een goede match?

Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Wij verwachten een professionele werkhouding en je weet plezier met passie te combineren. Weet je iets niet dan krijg je, zodra het weer kan, alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen. Daarnaast zou het mooi zijn als je onderstaande kwaliteiten met je meebrengt.

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Jij stelt jouw klant centraal en denkt in oplossingen
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector (pré)

Wat krijg je ervoor terug?

Beloning

Je ontvangt bij ons uiteraard een uitstekende beloning

Goede arbeidsvoorwaarden

Passend bij jouw kennis en ervaring

Persoonlijke groei

De kans om je te ontwikkelen binnen je vakgebied

Tijd om te leren

Je krijgt de tijd om te leren en wordt hier goed in begeleid

Een informele werksfeer

Een divers team met de leukste collega’s van Flevoland ;)

Vrijheid

Veel afwisseling, verantwoordelijkheid en een grote vrijheid in werken

Zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken?

We hopen het! Bij WeeversNieuwstad word je onderdeel van een écht familiebedrijf. Je werkt nauw met elkaar samen en geen vraag is ons te veel. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en kan van elkaar leren. Bij mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad richten we ons op diverse onderdelen. Zo verkopen, onderhouden en repareren wij diverse merken, machines en gereedschappen in de landbouw- en tuinsector. Dit doen wij vanuit drie locaties in Flevoland; Lelystad, Marknesse en Rutten. Wij zijn in de Flevopolder onder andere dealer van Massey Ferguson en Hardi, maar ook STIHL en DIBO.

Word jij onze nieuwe collega?

Benieuwd of dit de ideale werkplek voor jou is? Tonny Weevers vertelt je er graag meer over. Je kunt voor meer informatie bellen, mailen of even langskomen! Direct solliciteren? Gebruik het formulier.

0320230830

weevers@weeversnieuwstad.nl.

Choose File
Choose File