Loopmaaiers

Loopmaaiers zijn er in elektrisch, accu of benzinemotor aangedreven, is de grasoppervlakte van het gazon aan de kleine kant dan zou je er voor kunnen kiezen om een elektrische 230volt gazonmaaier aan te schaffen met grasopvang ook zou er voor de middelgrote en grote gazons gekozen kunnen worden voor een accu grasmaaier deze kunnen maaien met een maaibreedte vanaf 33cm tot wel 63cm. Deze grasmaaiers worden particulier als professioneel ingezet in verschillende uitvoeringen zo ook bij hoveniers, landschappen, camping voor het bij-maaien, etc. zodat er veilig en stil mee gewerkt kan worden, relatief hebben deze grasmaaiers weinig onderhoud nodig wat weer kosten besparend is. Groot voordeel van onze accu machine is dat u dezelfde accu ook voor ander passend tuingereedschap zou kunnen gebruiken deze machines zijn volop te bezichtigen bij WeeversNieuwstad met het bijbehorend advies van onze verkoper om voor jouw de beste keuze te maken voor een perfect gemaaid gazon.

Benzine loopmaaiers

Benzine comfortabele loopmaaiers met een maaibreedte van 41cm tot wel 76cm. Zonder of met wielaandrijving, voor een mooi gazon of wel een ruw terrein grasveld voor elk gras heeft WeeversNieuwstad een oplossing voor het te maaien veld. Een gazonmaaier met opklapbare stuurboom en gemakkelijk recht op te zetten voor het schoonmaken van de onderzijde van het maaigedeelte, u kunt er bij ons voor terecht.

De krachtige ruwterrein grasmaaiers zijn er voor het ruigere gras en struikgewas zoals langs paden in het bos, weiden, talud’s de ideale grasmaaiers voor zowel hoveniers aannemers als bijvoorbeeld gemeente-werken waterschappen en Staatsbosbeheer. Deze grasmaaiers zijn er in loop en zitmaaiers.

> Benzine loopmaaiers van STIHL bekijken

> Benzine loopmaaiers van Toro bekijken

Elektrische loopmaaiers

Wie in een geluidsgevoelige omgeving werkt, kiest graag voor een stille elektrische grasmaaier wanneer er gemaaid moet worden. De grasmaaiers met elektrische aandrijving werken niet alleen emissievrij, maar zijn ook geluidsarm en daardoor bijzonder geschikt voor gebieden dicht bij woningen. Doorgaans heb je hier ook eenvoudige toegang tot een stopcontact.

> Elektrische loopmaaiers van STIHL bekijken

Accu loopmaaiers

Met een accugrasmaaiers van beschik je over krachtige hulpmiddelen die tijdens het gebruik laten zien wat ze in huis hebben. Omdat ze geen stroomaansluiting nodig hebben, kunnen ze ook op grote oppervlakken onbeperkt worden gebruikt. Door de accu-aandrijving zijn de apparaten licht, stil en compact, waardoor ze perfect geschikt zijn voor de tuin.

> Accu loopmaaiers van STIHL bekijken

> Accu loopmaaiers van Toro bekijken

> Accu loopmaaiers van EGO bekijken