Onlangs afgeleverd

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Een geweldig zonnetje, een enorme glimlach en veel plezier op 4 wielen.

Vandaag deze prachtige Honda TRX 420 mogen afleveren. Gemak dient de mens door elektrische schakeling, 4x4 aandrijving en draagrekken op de voor- en achterzijde. De quad is daarnaast voorzien van landbouwspuitje om alle hoekjes en randjes weer in tip top conditie te brengen, geheel geleverd volgens de SKL richtlijnen. Verder zal deze beresterke quad ingezet voor het aanrijden van de grond in de paarden bak.

Wij wensen de familie Looise, naast hard werken, vooral veel plezierige uren op deze prachtige Honda quad!

#wafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

7 maanden geleden

Een geweldig zonnetje, een enorme glimlach en veel plezier op 4 wielen.Vandaag deze prachtige Honda TRX 420 mogen afleveren. Gemak dient de mens door elektrische schakeling, 4x4 aandrijving en draagrekken op de voor- en achterzijde. De quad is daarnaast voorzien van landbouwspuitje om alle hoekjes en randjes weer in tip top conditie te brengen, geheel geleverd volgens de SKL richtlijnen. Verder zal deze beresterke quad ingezet voor het aanrijden van de grond in de paarden bak.Wij wensen de familie Looise, naast hard werken, vooral veel plezierige uren op deze prachtige Honda quad!#wafgeleverd

Daar ga ik dan samen met mijn nieuwe eigenaar. Samen gaan we veel werk verzetten de komende tijd. Ik kan met mijn 160 pk, en met boost zelfs 180 pk, en mijn fijne Dyna-6 transmissie het werk goed aan. Verder ben ik voor mijn chauffeur van alle gemakken voorzien voor lange werkdagen. Ik heb o.a. een geveerde vooras en cabine met een comfortabele stoel en airconditioning voor het nodige comfort. De bediening van tranmissie en hydrauliek in de armleuning in combinatie met de multifunctionele joystick.

Wij danken de klant wederom voor het vertrouwen en wensen hem veel werkplezier met deze mooie Massey Ferguson.

#masseyfergusonnl #mf #weeversnieuwstad #wafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

7 maanden geleden

Plaats een reactie op Facebook

Sa wost do ek nog wolles fut riede ofnet Zweitse? 😁

Vandaag een nieuwe Loofdoes mogen afleveren. Deze machine zal worden gebruikt voor loofdoding in combinatie met een loofklapper voor op de tractor. De schijfvernevelaars zorgen voor een fijne druppel waardoor je met weinig liters per hectare toch een goed resultaat behaalt. We danken de klant voor de gunning en wensen hen veel werkplezier met deze machine.

#wafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden

Vandaag een nieuwe Loofdoes mogen afleveren. Deze machine zal worden gebruikt voor loofdoding in combinatie met een loofklapper voor op de tractor. De schijfvernevelaars zorgen voor een fijne druppel waardoor je met weinig liters per hectare toch een goed resultaat behaalt. We danken de klant voor de gunning en wensen hen veel werkplezier met deze machine.#wafgeleverd

"Bijzondere aflevering"

Eind vorige week mochten we deze super luxe uitgevoerde Massey Ferguson afleveren aan een BN'er. De Vlog Boer van Nederland.
Dit ging naast de enthousiasme over de trekker natuurlijk gepaard met een camera. Voor een kijkje achter de schermen hebben we zelf ook een film geproduceerd.

Wij wensen de familie Boer de Jong veel plezierige werkuren met de MF.

#wafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

8 maanden geleden

Aflevering 1 van 2

Size doesn’t matter.

In de rubriek “klein maar fijn” een prachtige aflevering!
Een gedragen Munckhof spuit met hoge capaciteit. Bediening middels elektronische aansturing en voorzien van de nieuwste doppen techniek.

Wij wensen de familie veel plezierige werkuren!

#wafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

9 maanden geleden

Aflevering 1 van 2Size doesn’t matter.In de rubriek “klein maar fijn” een prachtige aflevering!
Een gedragen Munckhof spuit met hoge capaciteit. Bediening middels elektronische aansturing en voorzien van de nieuwste doppen techniek.Wij wensen de familie veel plezierige werkuren!#wafgeleverd

Benieuwd wat we doen?

Bekijk dan snel onze nieuwspagina of kom eens langs voor een bezoek!

'Zie dankbaar terug en met vertrouwen vooruit'