Een groot aanbod tractoren en landbouw werktuigen

WeeversNieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt in Lelystad, Marknesse en Rutten van diverse merken voor landbouw professionals. Ons leveringsprogramma bestaat uit een groot aantal kwalitatieve merken. Wilt u meer weten over de merken die wij voeren? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te bekijken of en hoe ons aanbod overeenstemt met uw wensen. Bel of mail gerust dan, plannen wij een afspraak met u in. WeeversNieuwstad heeft een breed leveringsprogramma voor agrariërs, veeteeltbedrijven, loonbedrijven, aannemers, akkerbouw-, bloembollenbedrijven en overheden. Wij staan elke dag met onze medewerkers klaar om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

MASSEY FERGUSON
MASSEY FERGUSON
6616-4 D-VT
MASSEY FERGUSON
MASSEY FERGUSON
7480 DYNA-VT
MASSEY FERGUSON
MASSEY FERGUSON
7720 EFF DYNA-6

Al bekend met Occasioncentrum Flevoland?

Occasioncentrum Flevoland B.V. is onderdeel van WeeversNieuwstad. Het bedrijf is gespecialiseerd in verkoop van gebruikte tractoren en werktuigen afkomstig van bedrijven of door aankoop van inventarissen.

Ons leveringsprogramma

WeeversNieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt in Lelystad, Marknesse en Rutten van diverse merken voor landbouw professionals. De keuze voor de merken is gebaseerd op een aantal randvoorwaarden. De belangrijkste is dat een fabrikant toegevoegde waarde moet bieden door innovatie en duurzaamheid. Daarnaast moet het passen bij de moderne bedrijfsvoering in ons werkgebied. En ook belangrijk: service en ondersteuning in het aftersales traject. Op basis van deze criteria bestaat het leveringsprogramma van WeeversNieuwstad uit diverse mooie geselecteerde merken.

Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.